LJEPOTA I ZDRAVLJE

 

 

 

KONTAKT

 

Naturella potpuno prirodna i zdrava kozmetika i proizvodi za poboljšanje zdravlja se, zbog svojeg potpuno prirodnog sastava, proizvode isključivo po narudžbi.

Stoga možete biti sigurni da dobivate vrhunski kvalitetne proizvode, sa svježim, prirodnim i zdravim sastojcima.

 

Potpuno prirodni i zdravi proizvodi se ne mogu prodavati u klasičnim trgovinama.

Prirodni sastojci i odsustvo umjetnih konzervansa, ograničavaju rok uporabe prave prirodne kozmetike i proizvoda za poboljšanje zdravlja na najviše šest mjeseci od dana proizvodnje. Nakon prve uporabe, moraju biti čuvani u hladnjaku.

Ukoliko na policama u trgovini, ljekarni ili drogeriji uočite kozmetiku koja na sebi nosi naziv ili oznaku "prirodna", sa naznačenim rokom trajanja duljim od šest mjeseci, budite sigurni da takav proizvod nije prirodan i zdrav.

U pravilu, potpuno prirodna kozmetika se ne može prodavati u trgovinama, ljekarnama ili drogerijama.

 

Ako sumnjate da ste na određene prirodne sastojke naše kozmetike alergični, ali niste u to sasvim sigurni, molimo Vas da prije upotrebe naših proizvoda napravite jednostavan test. Na vršak prsta nanesite malo naručenog proizvoda i namažite ga sa unutarnje strane podlaktice Vaše ruke. Ukoliko se u roku od pola minute na koži ne pojavi reakcija u obliku crvenila, naši su Vam proizvodi potpuno sigurni za upotrebu.

Ukoliko patite od respiratornih alergija kao što su peludna groznica na ambroziju, korove, trave, čempres, brezu, topolu i slične vrste biljaka i drveća, bez ikakve bojazni možete koristiti Naturella prirodne pripravke za poboljšanje zdravlja.

 

Narudžbu naših prirodnih i zdravih proizvoda možete izvršiti putem obrasca na stranici CIJENE, POKLONI I NARUDŽBE.

Nakon primitka Vaše narudžbe, poslati ćemo Vam e-mailom našu Ponudu. Nakon Vaše uplate po našoj ponudi, naručene proizvode dostavit ćemo Vam poštom u roku od dva do tri dana.

Često postavljana pitanja i druge dodatne informacije o Naturella prirodnoj i zdravoj kozmetici i pripravcima za poboljšanje zdravlja, možete pronaći na stranici ČESTO POSTAVLJANA PITANJA.

 

Sve recepture za pripravu naših proizvoda, plod su znanja i iskustva djelatnika tvrtke Naturella.

Naša je misija promocija ljepote i zdravlja uporabom isključivo prirodnih i organiskih sastojaka, povećanje ekološke svijesti ljudi i poticanje zdravog načina života.

 

Vaša pitanja možete poslati na našu e-mail adresu info@naturella.hr ili info@naturellabeauty.com.

 

Podaci o poslovnom subjektu:

Naziv tvrtke:

Naturella j.d.o.o. za proizvodnju i trgovinu, Osijek, Hrvatska

OIB:

79315044261

IBAN:

HR 44 2340 0091 1107 3974 4 (Privredna banka Zagreb)

SWIFT/BIC:

PBZGHR2X

Kontakt:

info@naturella.hr, info@naturellabeauty.com

 

 

 

PRIRODNA KOZMETIKA

PRIRODNI PRIPRAVCI ZA POBOLJŠANJE ZDRAVLJA

CIJENE, POKLONI I NARUDŽBE

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

E-MAIL OBAVIJESTI

KONTAKT

 

 

LJEPOTA I ZDRAVLJE