LJEPOTA I ZDRAVLJE

 

 

 

COMPLETE SATISFACTION - SERUM ZA POMLAĐIVANJE

 

Complete satisfaction je serum za pomlađivanje kože koji aktivira obnavljanje kože u samo 7 dana, a duljim korištenjem njegova se učinkovitost kontinuirano povećava.

 

Naš serum je rezultat 10 godina istraživanja i inovativnih otkrića u djelovanju prirodnih sastojaka na ljudsku kožu. Uporabom Complete Satisfaction seruma uistinu možete izgledati mlađe, jer on obnavlja i aktivira 10 opipljivih i vizualnih karakteristika mlade kože.

Tekstura kože postaje svježa i ugodna, dok se serum u trenu stapa s kožom i donosi nevjerojatan osjećaj revitalizacije i zaštite. Nakon seruma, koža je meka poput svile i pruža neopisiv osjećaj punoće, čvrstoće i elastičnosti.

Već nakon prvih kapi seruma Complete Satisfaction, koža će biti glatka i elastična, te dobiti zdravu boju i prirodni sjaj. Nakon samo 7 dana, koža će biti vidno pomlađena. Nakon 7 tjedana, 10 ključnih znakova mladolikosti kože biti će znatno poboljšani.

 

Complete satisfaction serum sadrži maksimalnu koncentraciju aktivnih sastojaka, čija prirodna molekularna struktura omogućuje potpunu apsorpciju u kožu.

Serum se nanosi u kapima (3-4), najbolje prije nanošenja naše kreme za pomlađivanje New Spring. Tada krema stvara barijeru između kože i vanjskih utjecaja, štiteći njezin površinski sloj, dok serum prodire duboko u kožu i osigurava prodiranje aktivnih sastojaka duboko u epitel. Na ovaj način uz pomoć seruma, i krema prodire mnogo dublje u kožu i temeljitije ju hrani, osiguravajući joj potpunu njegu i optimalnu zaštitu.

Serum je snažan i učinkovit napredni korektor za bore, pore i ton kože, koji iz temelja obnavlja kožu i čini je istinski mladom i lijepom. Serum je namijenjen ženama svih dobi i svih tipova kože.

 

Complete Satisfaction serum za pomlađivanje predstavlja prvi korak u svakodnevnom ritualu njege. Koristi se ujutro i navečer, prije nanošenja neke od naših ciljanih korektivnih ili specijaliziranih krema.

Potrebna je vrlo mala količina seruma da bi se prekrilo cijelo lice, točnije samo tri do četiri kapljice.

Bočica, uz nanošenje dva puta dnevno, traje od četiri do pet mjeseci.

 

Serum je preporučljivo upotrijebiti u roku do 6 mjeseci.

Pakiranje sadrži 30 ml seruma. Prije uporabe, bočicu treba dobro protresti.

 

NARUČITE Complete Satisfaction visoko učinkoviti terapijski serum za pomlađivanje i zaboravite na godine!

 

 

PRIRODNA KOZMETIKA

PRIRODNI PRIPRAVCI ZA POBOLJŠANJE ZDRAVLJA

CIJENE, POKLONI I NARUDŽBE

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

E-MAIL OBAVIJESTI

KONTAKT

 

 

LJEPOTA I ZDRAVLJE