LJEPOTA I ZDRAVLJE

 

 

 

YOUR BEAUTYFUL EYES

SERUM ZA KOŽU OKO OČIJU

 

Your Beautiful Eyes je vrhunski serum za njegu, ishranu i pomlađivanje kože oko očiju.

 

Koža oko očiju je puno tanja i nježnija od kože na drugim dijelovima lica. Stoga za kožu oko očiju trebate najbolju moguću njegu i zaštitu.

Bore, podočnjaci, otečene vjeđe i upale najčešći su problemi kože oko očiju. Na koži oko očiju najprije su vidljive sve negativne promjene starenja kože. Šminka ova stanja može samo sakriti, no nakon nje znaci slabljenja kvalitete i starenja kože, mogu biti još izraženiji. Neke probleme kože oko očiju, kao što su naprimjer upale i otečene vjeđe, može uzrokovati upravo neadekvatna ili dugotrajno prisutna šminka.

Naš serum je rezultat 10 godina istraživanja i inovativnih otkrića o djelovanju prirodnih sastojaka na ljudsku kožu. Uporabom Your Beautiful Eyes seruma uistinu možete izgledati mlađe, jer on učinkovito njeguje, hrani i pomlađuje kožu na najvidljivijem i najosjetljivijem području našeg tijela - području oko naših očiju.

Tekstura kože postaje svježa i ugodna, dok se serum u trenu stapa s kožom i donosi nevjerojatan osjećaj revitalizacije i zaštite. Nakon seruma, koža je meka poput svile i pruža neopisiv osjećaj punoće, čvrstoće i elastičnosti.

Već nakon prvih kapi seruma Your Beautiful Eyes, koža će biti glatka i elastična, te dobiti zdravu boju i prirodni sjaj. Nakon samo 7 dana, koža će biti vidno pomlađena. Nakon 7 tjedana, svi nedostaci kože oko očiju će nestati.

 

Your Beautiful Eyes serum za kožu oko očiju sadrži maksimalnu koncentraciju aktivnih sastojaka, čija prirodna molekularna struktura omogućuje potpunu apsorpciju u kožu.

Serum se nanosi u kapima (2 do 3), najbolje prije nanošenja naše New Spring kreme za pomlađivanje kože. Tada krema stvara barijeru između kože i vanjskih utjecaja, štiteći njezin površinski sloj, dok serum prodire duboko u kožu i osigurava ulazak aktivnih sastojaka u epitel. Na ovaj način i krema, uz pomoć seruma, prodire mnogo dublje u kožu i temeljito je hrani, osiguravajući joj potpunu njegu i optimalnu zaštitu.

Serum je snažan i učinkovit napredni korektor za bore, pore i ton kože, koji iz temelja obnavlja kožu i čini je istinski mladom i lijepom. Namjenjen je ženama svih dobi i svih tipova kože.

 

Your Beautiful Eyes serum za kožu oko očiju koristite ujutro i uvečer, najbolje prije nanošenja neke od naših ciljanih hranjivih ili specijaliziranih krema za lice.

Potrebna je vrlo mala količina seruma da bi se prekrila koža oko očiju, svega dvije do tri kapljice.

Bočica, uz nanošenje dva puta dnevno, traje pet do šest mjeseci.

 

Serum je preporučljivo upotrijebiti u roku do 6 mjeseci.

Pakiranje sadrži 20 ml seruma. Prije uporabe, bočicu treba dobro protresti.

 

NARUČITE Your Beautiful Eyes visoko učinkoviti terapijski serum za njegu, ishranu i pomlađivanje kože oko očiju i budite zadovoljni odrazom svoga lica u ogledalu!

 

 

 

PRIRODNA KOZMETIKA

PRIRODNI PRIPRAVCI ZA POBOLJŠANJE ZDRAVLJA

CIJENE, POKLONI I NARUDŽBE

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

E-MAIL OBAVIJESTI

KONTAKT

 

 

LJEPOTA I ZDRAVLJE