LJEPOTA I ZDRAVLJE

 

 

 

ANGEL TOUCH

HRANJIVA MASKA ZA NORMALNU I MJEŠOVITU KOŽU

 

Hranjiva maska za lice i vrat za normalnu i mješovitu kožu Angel Touch svojim pčelinjim, biljnim i voćnim aktivnim sastojcima uspješno zadržava optimalnu razinu masnoća i vlage. Osim terapeutskog djelovanja, maska ujedno čisti i hrani kožu. Budući da su svi njezini sastojci potpuno prirodni, lako se upijaju u kožu, te je hrane, vlaže i podmazuju.

 

Sastojci maske Angel Touch po abecednom redu jesu:

  • Krastavac hrani kožu vitaminom C i mineralima, čisti je, osvježava, ujednačava pigmentaciju i ravna bore.

  • Lavanda čisti, dezinficira, opušta i umiruje kožu lica i vrata. Lavanda smanjuje pojavu ekcema, akni, bakterijskih i gljivičnih infekcija kože.

  • Mandarina i zelena jabuka hrane kožu vitaminima C, A i E, dubinski je vlaže, šire mikro kapilare i popravljaju cirkulaciju. Voćni sastojci čiste, pomlađuju, smiruju i omekšavaju kožu, te izravnavaju bore i nepravilnosti na koži. Mandarina održava normalnu pH vrijednost, jača elastičnost kože, izjednačava ten, učvršćuje kožu, smanjuje pjegavost i zaustavlja prekomjerno stvaranje melanina.

  • Matična mliječ sadrži prirodni kolagen, koji kožu čini mekom, obnavlja je i pomlađuje. Gamaglobulin iz matične mliječi jača imunitet kože. Matična mliječ sadrži i vitamine B kompleksa, A, C, D i E vitamine, te organske kiseline i minerale.

  • Med je najbogatiji prirodni izvor vitamina B kompleksa. Uz to hrani kožu potrebnim mineralima, organskim kiselinama i enzimima, suzbija bakterije i gljivice na koži, te sprječava njihov nastanak i širenje.

  • Morska sol iz Jadrana sadrži čak osamdeset minerala i elemenata u tragovima koji su potrebni stanicama kože. Za razliku od soli iz Mrtvog mora, ne sadrži arsen i druge teške metale koji su štetni za organizam. Jadranska morska sol kožu čini čvršćom, regulira omjer masnoće i vode, potiče izlučivanje štetnih tvari, dezinficira ju i čisti.

  • Neven djeluje protuupalno i pomaže zacjeljivanju oštećene kože, zahvaljujući svom prirodnom sadržaju flavonoida, karotenoida, saponina i polisaharida. Neven omekšava i vlaži kožu, te obnavlja izgubljenu pigmentaciju.

  • Propolis je prirodni antibiotik. Njegova bogata smjesa biljnih smola, balzama, eteričnih ulja, minerala, enzima, flavona i flavonida ima širok spektar djelovanja na većinu bakterija, virusa i gljivica na koži.

  • Ružmarin je vrlo jak antioksidant koji pomlađuje kožu. Ujedno uspostavlja ravnotežu vlage i masnoća u koži, umiruje iritacije, upalne procese i akne.

  • Zelena glina upija, drenira i eliminira nečistoće iz kože, potkožnog tkiva, krvi i limfe. Ujedno hrani kožu prirodnim mineralnim solima i oligoelementima. Sadrži silicij, kalij, kalcij, natrij, magnezij i srebro.

 

Angel Touch hranjiva maska za normalnu i mješovitu kožu upotrebljava se dva do tri puta tjedno, uvijek nakon pranja lica i vrata blagim i pH neutralnim sapunom u mlakoj vodi. Normalnu i mješovitu kožu nikada ne perite vrućom vodom i standardnim sapunima, jer će te ju time isušiti.

Masku nanesite ravnomjerno na lice i vrat laganim tapkanjem. Zatim je razmažite po koži kratkim uzdužnim pokretima u smjeru kontura lica i vrata. Ostavite je da djeluje oko pola sata i isperite lice mlakom vodom.

Nakon skidanja maske, nanesite na kožu našu Angel Touch hranjivu kremu za normalnu i mješovitu kožu, a po potrebi upotrijebite i naš naš Face Up losion protiv akni i za čišćenje kože.

 

Masku je preporučljivo upotrijebiti u roku do 6 mjeseci. Nakon prvog otvaranja, potrebno ju je čuvati u hladnjaku.

Pakiranje sadrži 50 ml maske.

 

NARUČITE Angel Touch terapijsku hranjivu masku za njegu lica i vrata, kao i ostale naše proizvode za normalnu i mješovitu kožu i sačuvajte rijedak dar koji Vam je poklonila priroda!

 

 

 

PRIRODNA KOZMETIKA

PRIRODNI PRIPRAVCI ZA POBOLJŠANJE ZDRAVLJA

CIJENE, POKLONI I NARUDŽBE

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

E-MAIL OBAVIJESTI

KONTAKT

 

 

LJEPOTA I ZDRAVLJE