LJEPOTA I ZDRAVLJE

 

 

 

NEW SPRING

KREMA ZA POMLAĐIVANJE KOŽE

 

Krema za pomlađivanje kože New Spring svojim pčelinjim, biljnim i voćnim aktivnim sastojcima učinkovito i trajno pomlađuje kožu. Već nakon 7 dana korištenja ovog našeg vrhunskog proizvoda, zreloj se koži vraća čvrstoća i gipkost, ravnaju bore, vlaži koža, održava pravilan omjer masnoće i popravlja ten.

Ova krema je najprirodniji i najučinkovitiji eliksir mladosti koji je trenutno dostupan.

Krema za pomlađivanje kože New Spring djeluje trenutno. Budući da su svi njezini sastojci potpuno prirodni, lako se upijaju u kožu, ulaze duboko u staničnu jezgru i svojim hranjivim sastojcima je pomlađuju. Krema za pomlađivanje se podjednako može koristiti za pomlađivanje kože na svim dijelovima tijela, no prvenstveno je namijenjena koži lica, vrata, dekoltea i ruku.

 

Jedinstveni sastav naše kreme za pomlađivanje kože moguć je samo u prirodnom obliku i jedino takav osigurava potpunu i nevjerojatnu učinkovitost. Potpun sastav i omjer sastojaka naše krema za pomlađivanje je poslovna tajna. Izrađena je od visoko vrijedne svježe i prirodne matične mliječi, propolisa, cvjetnog polena, meda, jedanaest vrsta ljekovitih biljaka, jadranskih morskih algi, ulja sjemenki grožđa, jojobinog ulja, bademovog ulja, maslinovog djevičanskog ulja, zelenog čaja i shea maslaca.

 

New Spring krema za pomlađivanje kože upotrebljava se jednom dnevno, uvijek sat vremena prije polaska na spavanje i nakon pranja kože blagim i pH neutralnim sapunom u mlakoj vodi. Uz ovu našu kremu za pomlađivanje, nije potrebno koristiti nikakvu drugu dodatnu kozmetiku za ishranu ili pomlađivanje kože.

 

Kremu je preporučljivo upotrijebiti u roku do 6 mjeseci. Nakon prvog otvaranja, potrebno ju je čuvati u hladnjaku.

Pakiranje sadrži 50 ml kreme.

 

NARUČITE New Spring visoko učinkovitu terapijsku kremu za pomlađivanje kože i zaboravite na godine!

 

 

 

PRIRODNA KOZMETIKA

PRIRODNI PRIPRAVCI ZA POBOLJŠANJE ZDRAVLJA

CIJENE, POKLONI I NARUDŽBE

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

E-MAIL OBAVIJESTI

KONTAKT

 

 

LJEPOTA I ZDRAVLJE