LJEPOTA I ZDRAVLJE

 

 

 

DESERT RAIN - HRANJIVA KREMA ZA SUHU KOŽU

 

Hranjiva krema za lice i vrat za suhu kožu Desert Rain svojim aktivnim biljnim sastojcima uspješno nadomješta nedovoljno prirodno mašćenje kože. Budući da su svi njezini sastojci potpuno prirodni, lako se upijaju u kožu, te je hrane, vlaže i podmazuju.

 

Sastojci kreme Desert Rain po abecednom redu jesu:

  • Bademovo ulje prirodno omekšava kožu i hrani je vitaminom E.

  • Kivi i zelena jabuka hrane kožu vitaminima C, A i E, dubinski je vlaže, šire mikro kapilare i popravljaju cirkulaciju. Voćni sastojci čiste, pomlađuju, smiruju i omekšavaju kožu, te izravnavaju bore, oštećenja, ožiljke i nepravilnosti na koži. Kivi štiti kožu od isušivanja, jača vezivno tkivo, omekšava kožu i štiti je od starenja.

  • Jojobino ulje vlaži kožu, vraća joj prirodnu elastičnost, djeluje protuupalno, ubrzava zarastanje rana, liječi ekceme i oštećenja kože od opekotina, akni i psorijaze.

  • Maslinovo djevičansko ulje sadrži oleuropein u najvećem mogućem postotku. To je snažan prirodni antibakterijski sastojak, koji zacjeljuje oštećenja i pukotine u koži. Biofenoli iz djevičanskog maslinovog ulja poništavaju djelovanje slobodnih radikala i pomlađuju kožu svojim antioksidacijskim djelovanjem. Maslinovo ulje hrani kožu vitaminima E i A, a karotenoid obnavlja oštećenja pigmenta kože i štiti je od štetnog ultraljubičastog zračenja.

  • Matična mliječ sadrži prirodni kolagen, koji kožu čini mekom, obnavlja je i pomlađuje. Gamaglobulin iz matične mliječi jača imunitet kože. Matična mliječ sadrži i vitamine B kompleksa, A, C, D i E vitamine, te organske kiseline i minerale.

  • Med je najbogatiji prirodni izvor vitamina B kompleksa. Uz to hrani kožu potrebnim mineralima, organskim kiselinama i enzimima, suzbija bakterije i gljivice na koži, te sprječava njihov nastanak i širenje.

  • Menta umiruje upalne procese i djeluje antiseptički. Također ubrzava metabolizam stanica kože i potkožnog tkiva, te osvježava i obnavlja kožu.

  • Neven djeluje protuupalno i pomaže zacjeljivanju oštećene kože, zahvaljujući svom prirodnom sadržaju flavonoida, karotenoida, saponina i polisaharida. Neven omekšava i vlaži kožu, te obnavlja izgubljenu pigmentaciju.

  • Propolis je prirodni antibiotik. Njegova bogata smjesa biljnih smola, balzama, eteričnih ulja, minerala, enzima, flavona i flavonida ima širok spektar djelovanja na većinu bakterija, virusa i gljivica na koži.

  • Shea maslac regenerira i vlaži stanice kože, djeluje protuupalno i pomaže izlječenju ožiljaka, ekcema, opekotina, osipa, kožnih iritacija i alergija, pojačava cirkulaciju i usporava starenje kože.

 

Desert Rain hranjiva krema za suhu kožu upotrebljava se jedan do dva puta dnevno, uvijek nakon pranja lica i vrata blagim i pH neutralnim sapunom u mlakoj vodi. Suhu kožu nikada ne perite vrućom vodom i standardnim sapunima, jer će je to još više isušiti i dovesti do pojave otvorenih rana.

Kremu nanesite ravnomjerno na lice i vrat laganim tapkanjem. Zatim je utrljajte u kožu kratkim uzdužnim pokretima u smjeru kontura lica i vrata.

Kako bi njega suhe kože bila potpuna, najmanje tri puta tjedno (najbolje prije spavanja), lice i vrat nahranite našom Desert Rain hranjivom maskom za suhu kožu.

 

Kremu je preporučljivo upotrijebiti u roku do 6 mjeseci. Nakon prvog otvaranja, potrebno ju je čuvati u hladnjaku.

Pakiranje sadrži 50 ml kreme.

 

NARUČITE Desert Rain terapijsku hranjivu kremu za njegu lica i vrata, kao i ostale naše proizvode za suhu kožu, i riješite se tog neugodnog problema na učinkovit, prirodan i zdrav način!

 

 

PRIRODNA KOZMETIKA

PRIRODNI PRIPRAVCI ZA POBOLJŠANJE ZDRAVLJA

CIJENE, POKLONI I NARUDŽBE

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

E-MAIL OBAVIJESTI

KONTAKT

 

 

LJEPOTA I ZDRAVLJE