LJEPOTA I ZDRAVLJE

 

 

 

VELVET WIND

HRANJIVA KREMA ZA MASNU KOŽU

 

Hranjiva krema za lice i vrat za masnu kožu Velvet Wind svojim pčelinjim, biljnim i voćnim aktivnim sastojcima uspješno sprječava prekomjerno mašćenje kože. Budući da su svi njezini sastojci potpuno prirodni, lako se upijaju u kožu, te je hrane, vlaže i smanjuju prirodno podmazivanje.

 

Sastojci kreme Velvet Wind po abecednom redu jesu:

  • Lavanda čisti, dezinficira, opušta i umiruje kožu lica i vrata, smanjuje pojavu ekcema, akni, bakterijskih i gljivičnih infekcija kože.

  • Limun i zelena jabuka hrane kožu vitaminima C, A i E, dubinski je vlaže, šire mikro kapilare i popravljaju cirkulaciju. Voćni sastojci čiste, pomlađuju, smiruju i omekšavaju kožu, te izravnavaju bore, oštećenja, ožiljke i nepravilnosti na koži. Limun čisti i osvježava kožu, smanjuje lučenje masnoće, uklanja masni sjaj, jača vezivno tkivo, zateže bore, učvršćuje kožu i štiti je od starenja.

  • Lješnjakovo ulje omekšava kožu i regulira izlučivanje masnoće.

  • Matična mliječ sadrži prirodni kolagen, koji kožu čini mekom, obnavlja je i pomlađuje. Gamaglobulin iz matične mliječi jača imunitet kože. Matična mliječ sadrži i vitamine B kompleksa, A, C, D i E vitamine, te organske kiseline i minerale.

  • Med je najbogatiji prirodni izvor vitamina B kompleksa. Uz to hrani kožu potrebnim mineralima, organskim kiselinama i enzimima, suzbija bakterije i gljivice na koži, te sprječava njihov nastanak i širenje.

  • Menta umiruje upalne procese i djeluje antiseptički, ubrzava metabolizam stanica kože i potkožnog tkiva, te osvježava i obnavlja kožu.

  • Propolis je prirodni antibiotik. Njegova bogata smjesa biljnih smola, balzama, eteričnih ulja, minerala, enzima, flavona i flavonida ima širok spektar djelovanja na većinu bakterija, virusa i gljivica na koži.

  • Ružmarin je vrlo jak antioksidant koji pomlađuje kožu, uspostavlja ravnotežu vlage i masnoća u koži, umiruje iritacije, upalne procese i akne.

  • Shea maslac regenerira i vlaži stanice kože, djeluje protuupalno i pomaže izlječenju ožiljaka, ekcema, opekotina, osipa, kožnih iritacija i alergija, pojačava cirkulaciju i usporava starenje kože. Shea maslac sadrži kompleks različitih lipida koji pomažu zaštitnoj funkciji kože. Topi se na tjelesnoj temperaturi i zato je savršen za hladne zimske dane, ali i zagrijane, suhe prostore.

  • Suncokretovo ulje djeluje protuupalno na akne i ekceme, omekšava kožu i uspostavlja ravnotežu vlage i masnoća u koži.

 

Velvet Wind hranjiva krema za masnu kožu upotrebljava se jedan do dva puta dnevno, uvijek nakon pranja lica i vrata blagim i pH neutralnim sapunom u mlakoj vodi. Masnu kožu nikada ne perite vrućom vodom i standardnim sapunima, jer će to potaći žlijezde lojnice na još jače lučenje masnoća.

Kremu nanesite ravnomjerno na lice i vrat laganim tapkanjem. Zatim je utrljajte u kožu kratkim uzdužnim pokretima u smjeru kontura lica i vrata.

Kako bi njega masne kože bila potpuna, najmanje tri puta tjedno (najbolje prije spavanja), lice i vrat nahranite našom Velvet Wind hranjivom maskom za masnu kožu, a po potrebi upotrijebite i naš naš Face Up losion protiv akni i za čišćenje kože.

 

Kremu je preporučljivo upotrijebiti u roku do 6 mjeseci. Nakon prvog otvaranja, potrebno ju je čuvati u hladnjaku.

Pakiranje sadrži 50 ml kreme.

 

NARUČITE Velvet Wind terapijsku hranjivu kremu za njegu lica i vrata, kao i ostale naše proizvode za masnu kožu i riješite se neugodnog problema masne kože na učinkovit, prirodan i zdrav način!

 

 

 

PRIRODNA KOZMETIKA

PRIRODNI PRIPRAVCI ZA POBOLJŠANJE ZDRAVLJA

CIJENE, POKLONI I NARUDŽBE

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

E-MAIL OBAVIJESTI

KONTAKT

 

 

LJEPOTA I ZDRAVLJE